Peter van der Schaar genomineerd als Jong Ondernemer van het Jaar 2018

Met vreugde vertellen wij dat directeur Peter van der Schaar door Jong Management is genomineerd als Jong Ondernemer van het Jaar 2018!

Peter is lid van de vereniging Jong Management; ondernemers en managers tot 40 jaar komen eens per twee maanden samen voor een bijeenkomst. Zijn collega-ondernemers uit de regio Utrecht hebben hem aangedragen als jong ondernemer van het jaar, waarna de organisatie hem heeft geselecteerd als finalist.

Tijdens de finale op woensdag 11 april zullen met hem drie andere finalisten gaan strijden om deze titel. De finalisten zullen met een pitch het publiek moeten overtuigen om de verkiezing te winnen.

Andere finalisten zijn ondernemers of managers met een goed/bijzonder/inspirerend verhaal die substantiële groei hebben laten zien met hun onderneming.

Wij zullen Peter aanmoedigen en hopen dat hij met zijn pitch de titel naar zich toe trekt.

E-commerce en de blockchain

Verborgen concurrentiestrijd

X

Route

Vind ons met de auto

Vanaf de snelweg volg je bij Utrecht 'centrum'. In het centrum volg je de borden naar parkeergarage La Vie (P2). Vanaf daar gebruik je onderstaande kaart of onze mobiele routeplanner om ons te vinden. Het is ongeveer 5 minuten lopen.

Vind ons met de trein

Netwinst zit vlak bij het station. Je stapt uit op Utrecht Centraal en loopt naar Hoog Catharijne. Vanaf daar gebruik je onderstaande kaart of onze mobiele routeplanner om ons te vinden. Het is een kleine 10 minuten lopen.

X

Contactformulier

Meer weten over Marketing Makers? Laat hieronder je gegevens achter en we nemen spoedig contact met je op.