Marketing Makers ontvangt ISAE3402 certificaat

In maart 2018 hebben we de certificering ISAE3402 ontvangen. Deskundigen van Buro kim hebben ons geholpen bij het behalen van dit certificaat.

Wat is het ISAE3402-certificaat?

Het ISAE3402 is een internationaal erkende certificering waarmee organisaties kunnen aantonen dat processen die worden uitbesteed nog steeds intern beheerst worden. Voor Marketing Makers houdt dat in dat we een aantal bedrijfsprocessen anders hebben ingericht, zodat de data die we uitbesteden nog steeds in ons beheer is. Dit hebben we vastgelegd in een rapportage, die door een accountant is getoetst aan de hand van opgestelde richtlijnen. Deze rapportage bestaat uit een aantal maatregelen die Marketing Makers treft ten aanzien van uitbestede processen. Met name risicomanagement en beheersdoelstellingen komen daar in terug. De rapportage weergeeft de certificering, nadat deze is beoordeeld tijdens de audit.

Toepassing

De beheersdoelstellingen moeten behaald worden om de veiligheid te kunnen waarborgen. Dit gebeurt al met een goed functionerend systeem. Deze doelstellingen kennen ook risico’s. In de rapportage staat beschreven welke maatregelen wij treffen op het moment dat een risico een probleem vormt. Door deze toegepaste maatregelen te monitoren kan geconstateerd worden of de maatregelen voldoende effectief zijn.

ISAE3402 komt voor een deel overeen met de ISO 20071-certificering en is een van de manieren waarop we onze werkwijze aanpassen naar de nieuwe AVG.

De ISAE3402-certificering geeft onze klanten nog meer zekerheid over de manier waarop wij omgaan met risicomanagement en informatiebeveiliging.

Verborgen concurrentiestrijd

Maatwerk of confectie?

X

Route

Vind ons met de auto

Vanaf de snelweg volg je bij Utrecht 'centrum'. In het centrum volg je de borden naar parkeergarage La Vie (P2). Vanaf daar gebruik je onderstaande kaart of onze mobiele routeplanner om ons te vinden. Het is ongeveer 5 minuten lopen.

Vind ons met de trein

Netwinst zit vlak bij het station. Je stapt uit op Utrecht Centraal en loopt naar Hoog Catharijne. Vanaf daar gebruik je onderstaande kaart of onze mobiele routeplanner om ons te vinden. Het is een kleine 10 minuten lopen.

X

Contactformulier

Meer weten over Marketing Makers? Laat hieronder je gegevens achter en we nemen spoedig contact met je op.