Marketing Makers verbreedt horizon: op naar India

Iedere maandagochtend starten we de week met een team stand-up. We beginnen met een terugblik naar vorige week en we kijken naar wat we deze week willen bouwen of leveren. Maar afgelopen maandag werd de stand-up in het Engels gehouden. Via een Google Hangouts verbinding stond we te videobellen met onze nieuwe Indiase collega’s.

Als bedrijf staan we bekend om het oplossen van problemen tussen marketeers en IT. Door onze marketing applicaties kunnen we iedere marketingcampagne efficiënter laten verlopen en gaan we iedere complexe e-commerce uitdaging aan. Met deze samenwerking kunnen we meer flexibiliteit bieden aan onze klanten. We zijn in staat om ideeën direct uit te werken en dit vervolgens deels te laten ontwikkelen in India.

Onze software ontwikkelaars in India bouwen mee aan deze maatwerk applicaties. Met extra mankracht aan boord willen we meer en sneller ontwikkelen. We werken op een hybride manier samen, wat betekent dat we de service en support wel zelf blijven leveren.

De eerste indruk van Sam

Collega Sam heeft hiervoor een cultuursessie gevolgd, waarin hij kennis maakte met India. Daarin kwam de manier van communiceren en omgangswijzen aan bod. Sam: ‘de cultuursessie was heel handig, omdat Indiase mensen op een andere manier communiceren. Nu begrijp ik ze veel beter als ik videobel om iets uit te leggen.’

In samenwerking met Co Make IT

Co Make IT heeft de samenwerking met India bemiddeld. Ze hebben gekeken naar geschikte developers die ons op afstand kunnen helpen met het verder bouwen van onze applicaties. We hebben gekozen voor Co Make IT omdat ze naast de bemiddeling bij het zoeken van developers ook de onboarding regelen.

De samenwerking is een pilot van zes maanden, waarna we de samenwerking evalueren. Wil je meer weten over deze samenwerking of de maatwerk software die wij leveren, neem dan contact met ons op.

E-commerce zonder webshop

Growing up

X

Route

Vind ons met de auto

Vanaf de snelweg volg je bij Utrecht 'centrum'. In het centrum volg je de borden naar parkeergarage La Vie (P2). Vanaf daar gebruik je onderstaande kaart of onze mobiele routeplanner om ons te vinden. Het is ongeveer 5 minuten lopen.

Vind ons met de trein

Netwinst zit vlak bij het station. Je stapt uit op Utrecht Centraal en loopt naar Hoog Catharijne. Vanaf daar gebruik je onderstaande kaart of onze mobiele routeplanner om ons te vinden. Het is een kleine 10 minuten lopen.

X

Contactformulier

Meer weten over Marketing Makers? Laat hieronder je gegevens achter en we nemen spoedig contact met je op.